Změnilo se české pivařství po pandemii koronaviru anebo zůstalo v hospodách vše při starém? A kde je nejlepší si onen zlatý mok dát? Pivní maraton po znovuotevření hospod skrz objektiv Matěje Racka.

Známé hnízdo umělců AVU se během návštěvy rekonstruovalo a poklízelo, vevniř nikdo nebyl, jen pár lidí postávalo venku.

Hany Bany se vrátilo ke své klasické happy hour. Má za sebou rekostrukci a může se pyšnit zbrusu novým vybavením. Každopádně pár stolů ubylo, aby bylo vše dle předpisů.

Lokál U Bílé kuželky na Malé Straně potěšil akcí, kdy první točená plznička byla zadarmo.

Ve Standard Café je vevnitř úplně plno. Pivo je pivo a pár předešlých kousků začíná pomalu doléhat.

Zázemí v Bartoloměské ulici bylo opět plné známých tváří. Všichni byli opilí a my jsme si zase mohli zahrát fotbálek.

Zastávka v KFC, kdy jsem se snažil zaplatit tvrdou evropskou měnou.

Nevinný bar aneb Kozel je kozel.

U Staré Ryby zůstalo vše při starém.

Blíží se jedenáctá hodina a z podniků už nás začínají vyhazovat, nedá se svítit a je nutnost navštívit slavný minimarket Fivuza. Ten ale už neexistuje.

foto: Matěj Racek

Podpoříte nás?

Czechmag je nezávislý magazín, který od roku 2014 mapuje českou kulturu, subkultury, umění a underground. Píšeme články vlastním stylem, natáčíme videa, přinášíme reportáže z akcí i rozhovory se zajímavými osobnostmi.

Pokud se ti naše tvorba líbí, můžeš nás podpořit a pomoci nám udržet Czechmag naživu. Každý příspěvek – malý či velký – nám dává sílu pokračovat a přinášet ti ještě lepší obsah.

Podpořit