První festival škol vaření PORCUJ CHOBOTNICI spojí ty nejlepší profesionály z oblasti gastronomie se všemi milovníky jídla. Během soboty 11. července se na Prague Beach odehraje série kulinářských worskhopů, na kterých si návštěvníci zkusí vytvořit například makronku nebo sushi. Celodenní série ochutnávek, kuchařských show a relaxu na fatboyích zakončí koncert kapely ArtVox.

PORCUJ-CHOBOTNICI-01

NEJLEPŠÍ ŠKOLY VAŘENÍ NA JEDNOM MÍSTĚ

Už od jedenácti hodin se mohou návštěvníci ptát profesionálů na všechno, co je ze světa vaření zajímá. Kromě kuchařské exhibice a ochutnávky jídel a drinků ze všech koutů světa se můžete těšit i na širokou nabídku workshopů, ve kterých vám svá tajemství úspěšné přípravy nápojů a pokrmů prozradí nejen kuchaři, ale i barmani nebo samotní dodavatelé kvalitních potravin a delikates.

Celá sobota, která se ponese ve znamení vysoké gastronomie, nabídne v prostředí Prague Beach na Smíchově celodenní odpočinek na pohodlných fatboyích, občerstvení v Prosekárně a taky živou hudbu. Kolem sedmé hodiny se rozezní pop-rockové tóny kapely ArtVox, která začátkem června zveřejnila dlouho očekávaný single Secret Of Myself. Na festivalu škol vaření zahraje kapela také své nové EP, které se svými fanoušky pokřtí 26. června v La Loca.

VEZMĚTE SVÉHO PARTNERA, DĚTI A CELOU RODINU

Nemusíte platit tisíce za kuchařské kurzy, na prvním festival škol vaření si můžete pokrmy vyzkoušet a zeptat se odborníků jak na to. Navíc dostane u vstupu zdarma kuchařku ,,SEXY moderní česká kuchyně“ od stejného produkčního týmu, který spolupracoval s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu na jeho bestsellerech ,,Poklady klasické české kuchyně“, ,,Kouzlo kuchyně Čech a Moravy“ nebo ,,Sushi doma krok za krokem“.

Mysleli jste si, že upéct makronku nebo vyrobit sushi je něco složitého? Pojďte s námi jediný festival škol vaření PORCUJ CHOBOTNICI na Prague Beach a odhalte svět profesionálních kuchařů a kulinářských institutů v každém detailu.

Ke vstupence za 249 Kč dostanete u vstupu kuchařku „SEXY moderní česká kuchyně“, kterou připravilo 10 top českých šéfkuchařů v čele s Radkem Davidem, kteří prozrazují oblíbené pokrmy z vlastních domovů. Pro studenty je vstupné snížené na 179 Kč a děti v doprovodu rodičů do 10ti let mají vstup zdarma. Vstupenky zakoupíte na www.ticketon.cz nebo na místě.

V případě jakýchkoli dotazů mě neváhejte kontaktovat na oukropec@gmail.com případně +420 728 899 611.


Partnery projektu jsou FREYA CZ a Prague Beach. Kompletní seznam partnerů, účinkujících a škol vaření zveřejníme v druhé polovině června.

Podpoříte nás?

„Alternativní sonda do hlubin české kultury.“ Jak už náš slogan napovídá, snažíme se být magazínem, který přináší čtenářům alternativní pohled na život kolem nás. Už od roku 2014 fungujeme jako nezávislý projekt několika autorů a přinášíme reportáže ze špinavých a divokých hlubin undergroundu, natáčíme a informujeme o subkulturách, zajímavých projektech, akcích a osobnostech, nebo jen píšeme články vlastním stylem. Jedeme zkrátka autorskou tvorbu, kterou nyní můžeš podpořit. Odvděčíme se ti pravidelným přísunem kvalitního obsahu, zahrnujícího originální články, videa a podcasty. Přispěním i nepatrné částky nám vyjádříte podporu, která nás motivuje do další tvorby. Každé takové podpory si nesmírně vážíme a předem z celého srdce děkujeme!

Podpořit